Kozijnen

Profielsysteem

Wij verwerken kunststof profielen van het profielsysteem Gealan. De Gealan S9000(NL) kozijnen hebben een eigentijdse uitstraling waarbij bedieningsgemak voor op staat.
Dit profielsysteem is in verschillende varianten leverbaar.
Het profielsysteem S9000 NL kan eventueel uitgevoerd worden met een 3-dichting systeem. De derde dichting draagt bij aan het reduceren van de koude stromingen en een verhoogde wind- en waterdichtheid. Hang- en sluitwerk zit vaak in de beschermde droge 2e zonde van het kozijnsysteem, dit verlengt de levensduur van deze onderdelen.
Dit profielsysteem sluit daarnaast aan bij de nieuwste eisen omtrent EPC. Een U-waarde van het kozijn van 0,75 W/(m²K) is haalbaar met de juiste toevoegingen.

Kleurstelling

– Acrylcolor; de buitenzijde van de kozijnen kunnen worden uitgevoerd met het kleursysteem acrylcolor. Acrylcolor heeft een hoge krasweerstand en is zeer goed bestand tegen weersinvloeden. De matte gladde en niet-poreuze oppervlakte is ongevoelig voor stof en vuil en behoudt zijn kleur. Ook zijn ze nagenoeg onderhoudsvrij en eenvoudig te reinigen. De matte “aluminium look” is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld bedrijfs- of kantoorpanden.
– Folies: folies kent iedereen als het gaat om kunststof kozijnen. Natuurlijk kunnen wij deze zowel éénzijdig als tweezijdig, voorzien van een houtnerf of glad, aan u leveren.
– Realwood: Een vernieuwd folie-design die verder gaat dan de standaard houtnerffolies. Realwood geeft kozijnen een unieke uitstraling.
– Er zijn veel kleuropties mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Verstek en Houtlookverbinding (HVL)

Normaal gesproken worden kozijnen uitgevoerd met een 45 graden verstek. Het is bij ons ook mogelijk om de buitenzijde uit te voeren met een HVL (houtlookverbinding) uit te voeren.

Hang- en sluitwerk

Wij vinden het belangrijk dat draaiende delen door de jaren heen goed blijven functioneren. Wij maken bewuste keuzes in het toepassen van merken hang- en sluitwerk. Nieuwe onderdelen zullen altijd eerst uitvoerig getest worden voordat deze toegepast gaan worden.

Gerelateerde projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak